29.10.2025

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Інноваційні напрями у приготуванні традиційних національних страв із овочів"

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Інноваційні напрями у приготуванні традиційних національних страв із овочів"

Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Інноваційні напрями у приготуванні традиційних національних страв із овочів" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".