29.03.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти групи Т-32 з теми: "Приготування страв з яєць, сиру та солодких страв"
27 березня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК відпрацювали лабораторну роботу з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції" з теми: "Приготування страв з яєць, сиру та солодких страв". Здобувачі освіти готували такі страви: бабку з яблуками, яйця з грибами, пудинг із сиру й повидла, яблука фаршировані сиром, сирники з квасолею, галушки яблучні. В ході лабораторної роботи здобувачі освіти продемонстрували свої вміння і навички по приготуванню страв та закріпили теоретичні знання з вивченої теми.