18.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти груп Т-41, 42 з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів, гарячих закусок у сучасних закладах ресторанного господарства"
13-14 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів, гарячих закусок у сучасних закладах ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування холодних страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".