26.09.2023

Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" здобувачами освіти групи Т-42

Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" здобувачами освіти групи Т-42

Здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".