31.08.2023

Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Інноваційні технології приготування та правила відпуску страв із нерибних продуктів моря" здобувачами освіти групи Т-42

Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Інноваційні технології приготування та правила відпуску страв із нерибних продуктів моря" здобувачами освіти групи Т-42

29 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Інноваційні технології приготування та правила відпуску страв із нерибних продуктів моря" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".