28.03.2021

Відбувся День відкритих дверей у онлайн-форматі

Відбувся День відкритих дверей у онлайн-форматі

26 березня о 15 годині у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права відбувся День відкритих дверей у онлайн-форматі для абітурієнтів, їхніх батьків та усіх бажаючих ознайомитися зі спеціальностями, умовами вступу до коледжу, тривалістю навчання, підготовчими курсами і не тільки.

Директор Фахового коледжу Станіслав Германович Щеблюк привітав усіх із віртуальною зустріччю у коледжі та розповів про важливі етапи становлення цього навчального закладу та про те, чим живе Фаховий коледж технологій, бізнесу та права зараз.

Викладач обліково-економічних дисциплін Дарія Володимирівна Жукова розповіла про спеціальності «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування».

Ознайомила зі спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» викладач менеджменту, маркетингу та торгівельного підприємництва Світлана Миколаївна Крапостіна.

Про особливості навчання на спеціальності «Право» почули від голови циклової комісії правничих дисциплін Галини Юріївни Кравчук.

А Тетяна Іванівна Новосад - голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, розповіла про навчання та проходження практики для майбутніх студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». А також зауважила, що випускники цих спеціальностей дуже затребувані не лише на роботі у престижних закладах України, але й за кордоном.

Відповідальний секретар приймальної комісії Руслана Миколаївна Щебет ознайомила із умовами прийому до Фахового коледжу технологій, бізнесу та права, тривалістю навчання на денній і заочній формах, а також нагадала про підготовчі курси, на які ще є можливість записатися за номером телефону-  (095) 620-48-16.

Детальну інформацію про спеціальності, вступні іспити, терміни подачі документів шукайте на сайті коледжу в розділі «Абітурієнту» - https://ktbp.lutsk.ua/ua/entrant-nformation/informaciya-dlya-vstupnikiv?menu=3

Дякуємо усім присутнім за відвідування Фахового коледжу технологій, бізнесу та права у онлайн-форматі та запрошуємо приходити до коледжу за адресою місто Луцьк, проспект Волі, 51 (із дотриманням усіх карантинних вимог) або телефонувати за номером приймальної комісії -  (095) 620-48-16.