17.03.2023

Відбулось 6-те засідання Педагогічної ради фахового коледжу

Відбулось 6-те засідання Педагогічної ради фахового коледжу

13 березня відбулось 6-те засідання Педагогічної ради фахового коледжу.

У порядку денному засідання заслухали вісім питань.

Зокрема, директор фахового коледжу Станіслав Щеблюк розповів про механізм проведення інституційного аудиту закладу фахової передвищої освіти.

З методичною доповіддю щодо реалізації завдань методичної проблеми фахового коледжу на 2020-2025 роки на тему: "Дослідна робота здобувачів фахової передвищої освіти на заняттях з техніко-технологічних дисциплін (з досвіду роботи викладачів циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи)" ознайомила викладачка Софія Бондарук.

Про діяльність студентської ради фахового коледжу у 2022 році та основні її пріоритети на 2023 рік розповіла виконувачка обов'язків голови студентської ради фахового коледжу Софія Приходько. Станіслав Германович запропонував провести вибори голови студради ФКТБП найближчим часом. Тому під час засідання було вирішено з 15.03.2023 розпочати висунення кандидатів на посаду голови студентської ради фахового коледжу.
Програми кандидатів прийматимуться до 15.04.2023. Ознайомлення з програмами та дебати між претендентами на посаду голови студентської ради відбудуться у період з 17 по 21 квітня 2023 року, а вибори - 27 квітня 2023 року.

Заступник директора ФКТБП з навчальної роботи Ігор Макарук доповів про порядок складання, розгляду та затвердження навчальних планів і документів до них, про Положення про екзаменаційну комісію, а також про впровадження в організацію освітньої діяльності навчально-методичного видання "Погляд на освітню діяльність фахового коледжу: нормативні документи, методика та практика" (автори: Ігор Макарук, Алла Макушевич), схвалення його як нормативного та методичного документа фахового коледжу.

Про організацію Державної підсумкової атестації здобувачів повної (профільної) загальної середньої освіти та зовнішнього незалежного оцінювання у 2023 році повідомив Андрій Олійник.

А про визнання результатів підвищення кваліфікації доповіла заступниця директора з навчально-методичної роботи Оксана Боярчук.