09.06.2025

Вибір освітніх компонент здобувачами освіти групи Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Вибір освітніх компонент здобувачами освіти групи Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

05 червня 2025 року на відділенні харчових технологій та заочного навчання відбулися збори в групі другого курсу Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2025-2026 н.р.". Керуючись внутрішнім нормативним документом Фахового коледжу "Порядок формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти" р. 3. щодо реалізації права на вільний вибір освітніх компонент здобувачами освіти, здобувачі освіти групи Р-21 п. 3. за процедурою вибору освітніх компонент, попередньо були ознайомлені із порядком, термінами, особливостями запису на вивчення запропонованих освітніх компонент. За заявкою керівника навчальної групи Р-21 Косової Іванни Миколаївни відбулася попередня зустріч викладачів циклової комісії з презентацією запропонованих до вибору освітніх компонент. Також здобувачам освіти надавались консультації щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії.
Відповідно здобувачі освіти на зборах навчальної групи визначились із вибірковими освітніми компонентами, які вивчатимуть у 2025-2026 н.р.. На зборах було присутніх 24 здобувачів освіти (22 очно та 2 дистанційно). На підставі публічних дебатів між здобувачами освіти та через проведення відкритого публічного голосування, більшість було проголосовано  за вивчення освітніх компонент ОПП "Ресторанне обслуговування": "Етнічні кухні", "Інновації в готельно-ресторанному бізнесі", "Основи зарубіжного сервісу", "Основи стандартизації, метрології та управління якістю".