29.06.2024

Урочистості з нагоди вручення дипломів молодшого фахового бакалавра

Урочистості з нагоди вручення дипломів молодшого фахового бакалавра

Другий день поспіль у стінах Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки вирують позитивні емоції – відбуваються урочистості з нагоди вручення дипломів молодшого фахового бакалавра. У цьому році 236 здобувачів освіти підтвердили свої знання і отримали довгоочікуваний документ, із них 16 – з відзнакою.
Сьогодні, 28 червня, студенти спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа та страхування та 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність отримали довгоочікуваний документ про здобуття кваліфікації.
Вітальні слова з побажаннями успіхів у майбутньому звучали від директора фахового коледжу Станіслав Щеблюк, проректора з навчально-виховної роботи та комунікації Волинського національного університету імені Лесі Українки Наталії Благовірної, голова комісії оцінки результатів практичної підготовки спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, комерційного директора «Комфорт Плюс» Валентина Юревич, президент благодійного фонду юристів України, військовий волонтер, полковник Анатолій Кремнєв, керівник групи Майя Півнюк і від імені батьків – Іванна Приходько.
Від імені усіх студентів відділення торгівлі і фінансів зворушливі слова вдячності за роки навчання педагогічному колективу, батькам та одногрупникам сказала випускниця групи ТК-31 Діана Назарук.
В умовах приємних хвилювань наказ про присвоєння кваліфікації та вручення дипломів оголосив завідувач відділення торгівлі та фінансів Андрій Олійник. Дипломи фахового молодшого бакалавра випускникам двох спеціальностей вручали директор Станіслав Германович Щеблюк та проректор ВНУ імені Лесі Українки Наталія Благовірна. 
Дорогі випускники 2024 року, сердечно вітаємо вас зі святом отримання дипломів фахового молодшого бакалавра. Бажаємо кожному з вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою щасливу долю! Злагоди вам, миру та добробуту! Хай вам завжди щастить!