28.06.2024

Урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра

Урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра

27 червня у фаховому коледжі відбулось урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра випускникам спеціальностей 081 Право, 071 Облік і оподаткування, 241 Готельно-ресторанна справа.
З вітальними словами до випускників звернулись директор фахового коледжу Станіслав Щеблюк, проректор з науково-педагогічної роботи та цифровізації Волинського національного університету імені Лесі Українки Ярослав Пастернак, завідувачка кафедри обліку і оподаткування, доктор економічних наук, професор Волинського національного університету імені Лесі Українки Ірина Садовська, керівник групи П-41 Галина Кравчук і від імені батьків – Ірина Мосійчук.
Зворушливі слова вдячності за роки навчання педагогічному колективу, батькам та одногрупникам були сказані випускницею групи Б-31 Левчик Веронікою.
Цьогорічні випускники своїм святом завдячують тим, хто боронить нашу країну від російського агресора і починаючи урочистість присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за ці щасливі миті.
Оголосила наказ по фаховому коледжу про присвоєння кваліфікації та вручення дипломів завідувачка відділення обліку та права Наталія Мойсеєць. Дипломи фахового молодшого бакалавра випускникам трьох спеціальностей вручали директор Станіслав Германович Щеблюк та проректор ВНУ імені Лесі Українки Ярослав Пастернак.
Нехай вам щастить, наші дорогі випускники!