29.06.2023

Урочиста академія з нагоди вручення дипломів

Урочиста академія з нагоди вручення дипломів

Другий день поспіль у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки відбуваються урочистості з нагоди вручення дипломів.

Сьогодні дипломи фахового молодшого бакалавра отримали 124 випускника спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа та страхування та 076 Підприємництво торгівля та біржова діяльність.

Під час святкової академії зі словами привітань до випускників звернулись директор фахового коледжу Станіслав Щеблюк, ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолія Цьось, почесні гості: заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт, стейкхолдер комерційний директор ТзОВ «Комфорт плюс» Валентина Юревич, доцент кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Волинського національного університету імені Лесі Українки, кандидат економічних наук Алла Сур'як. Напутні слова випускникам лунали і від імені керівників груп (Інна Данилюк) та батьків (Валентина Дунас). Щирі та зворушливі слова вдячності директорові фахового коледжу та викладацькому колективу від усіх випускників сказала Анна Бенесь.

Шановні випускники, бажаємо вам знайти своє місце у житті, знайти гідне застосування набутим у нашому фаховому коледжі знанням. Бажаємо творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого. Зичимо творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх ваших добрих починаннях, здійснення усіх мрій і життєвих планів. Пам’ятайте, ми пишаємося вами, ви наша гордість, наше майбутнє, люди від яких залежить відбудова і процвітання нашої незламної держави.