04.04.2023

Творча зустріч з Анастасією Веснянкою

Творча зустріч з Анастасією Веснянкою

Фаховий коледж вкотре став місцем для зустрічі з творчими, інтелігентними людьми, тими, хто вміє відчувати душею красу художнього слова. Сьогодні відбулася творча зустріч з Анастасією Веснянкою, молодою письменницею-краянкою, яка має талант від Бога: вміння і бажання писати вірші, якими вона несе любов і світлі почуття до своєї України.

Анастасія Веснянка – учасниця Всеукраїнського конкурсу молодої української поезії та української авторської пісні «Хортицькі дзвони» імені Марини Брацило, конкурсу «Діти Війни За Мир», конкурсу авторської поезії «Українська – мова героїв», Всеукраїнського конкурсу есе «Моя мрія – успішна Україна» (нагороджена дипломом ІІІ ступеня), Всеукраїнського у авторської поезії та прози «Яwriter» найвища нагорода  - 1 місце). З моменту навчання у Луцькому педагогічному коледжі життя її кардинально змінилося. Має три віри: віру в Бога, віру з ЗСУ, віру в себе і людей навколо. Знайшла сенс життя у дітях, науці, поезії.

Людина творча, ініціативна та креативна, Анастасія Веснянка, презентувала поетичну збірку «Дві сторони долі». Мабуть, вона, як ніхто, розуміє, що поет – це вічний борець. І, як ніхто, вона і є таким бійцем у нашому сьогоденні.

На захід завітали здобувачі освіти 1-2 курсів. На згадку про зустріч відбулася традиційна автографсесія, лунали найкращі побажання молодій письменниці. Зустріч була теплою, жвавою і невимушеною. Вона читала вірші, кожен з яких – це неповторність. У кожному вірші є щось своє, незвичайне: свої слова, свої думки, свої рими. Йшли вони від щирого серця, від бажання подарувати присутнім частинку себе. Талановита авторка зацікавила та зарядила присутніх своїм життєвим позитивом.

Зустріч пройшла в теплій, душевній атмосфері і не залишила байдужим жодного.