04.09.2024

Турнір зі змішаних єдиноборств MMA імені Андрія Романова

Турнір зі змішаних єдиноборств MMA імені Андрія Романова

25 серпня 2024 року у Луцьку відбувся турнір зі змішаних єдиноборств (MMA) імені Андрія Романова, переможцем якого став Євген Бірук, здобувач освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права імені Лесі Українки. Він змагався у ваговій категорії до 80 кілограмів.
Захід був присвячений пам'яті Героя України Андрія Романова, який був тренером та наставником багатьох спортсменів, а також збору коштів для його побратимів з підрозділу «Сонечко». Впродовж турніру всі охочі мали можливість задонатити кошти у спеціальні скриньки або придбати унікальні лоти на благодійному аукціоні.
Турнір зібрав представників численних спортивних клубів, зокрема: «ГАРДА», ANT, «ЕСТЕТ», «Легіон», «ВОЇН», BUSHIDO, «Елемент» з Луцька; ММА CENTER зі Львова; «Гуни» з Кам'янця-Подільського; «Берсерк» із Сарн; «ВОЇН» із Закарпаття; «САПСАН» та «Гепард» з Вінниці; «СКІФ» з Ковеля; «Тирлич» з Коломиї.
Нагородження учасників проводили воїни батальйону «Сонечко», що надало події особливого значення. Переможці та призери турніру отримали цінні подарунки від партнерів заходу, зокрема сертифікати від мережі ресторанів «Базилік», спортивне екіпірування від компанії «Гера» та подарунки від GC Barbershop.
Ми висловлюємо щиру подяку та шану всім Героям, які віддали свої життя за свободу і незалежність нашої країни. Ваша мужність, відвага та самопожертва стали прикладом для кожного з нас. Ви залишили незабутній слід в історії нашої нації, і ми ніколи не забудемо вашого подвигу. Дякуємо Вам за мирне небо, за можливість жити і боротися за майбутнє.
Вічна пам'ять та шана кожному, хто став на захист рідної землі.