04.11.2022

Співпраця з Луцьким міським центром зайнятості в дії!

 Співпраця з Луцьким міським центром зайнятості в дії!

На продовження співпраці з Луцьким міським центром зайнятості викладачкою начальної дисципліни «Трудове право» Галиною Кравчук було організовано екскурсію для студентів 3 курсу групи П-32 до Центру кар’єри.

Під час екскурсії студентів ознайомлено з послугами та можливостями державної служби зайнятості та напрямками роботи кожного з підрозділів центру.

Протягом зустрічі фахівець відділу активної підтримки безробітних центру зайнятості інформувала слухачів про тенденції розвитку регіонального ринку праці, знайомила із електронними сервісами служби зайнятості, актуальними на ринку праці вакансіями, особливостями працевлаштування молоді у сучасних умовах.

Увагу присутніх акцентовано і на важливості правильної фахової самопрезентації себе майбутньому роботодавцю. Майбутнім юристам надано практичні поради щодо можливостей підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці, подолання перешкод при працевлаштуванні.

Молоді фахівці дізналися про можливості онлайн-навчання на курсах «Prometheus», «Lіngva.Skіlls» та отримали інформацію про державну програму щодо отримання мікрогрантів для започаткування та ведення бізнесу.

На завершення зустрічі представниця центру зайнятості побажала студентській молоді успіхів у їх професійній самореалізації.

Співпраця триває!

 

 

 

 

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

2323