Спільний науковий семінар секцій "Творець кулінарних шедеврів" та "Техніка і прогрес" наукового товариства
24 жовтня 2024 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки в рамках тижня «Ресторатора» відбувся спільний науковий семінар секцій "Творець кулінарних шедеврів" та "Техніка і прогрес" наукового товариства здобувачів освіти під керівництвом Софії БОНДАРУК та Аліни АВДЄЄВОЇ на тему: "Нові тенденції, проблеми та напрями розвитку ресторанного бізнесу". Учасники секції ознайомили слухачів та учасників семінару із технологіями та інноваціями, які змінюють ресторанний бізнес, основними тенденціями розвитку устаткування в ресторанному господарстві України та рідного регіону. Участь здобувачів у роботі секцій дозволяє не лише поглибити теоретичні знання про тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні, з питань технічного забезпечення закладів ресторанного господарства різним устаткуванням, а й формують перспективний стиль мислення щодо формування сучасних підходів до організації роботи в закладах ресторанного господарства. Отримані знання і навички сприятимуть розвитку компетенцій у сфері використання інноваційних технологій та обладнання.