Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі УкраїнкиСпільний науковий семінар секцій "Творець кулінарних шедеврів" та "Техніка і прогрес" наукового товариства здобувачів освіти
У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки в рамках тижня «Ресторатора» відбувся спільний науковий семінар секцій "Творець кулінарних шедеврів" та "Техніка і прогрес" наукового товариства здобувачів освіти під керівництвом Іванни КОСОВОЇ та Аліни АВДЄЄВОЇ на тему: "Нові тенденції, проблеми та напрями розвитку ресторанного бізнесу". Учасники секцій, слухачі та учасники семінару ознайомились із новими тенденціями ресторанного бізнесу, що сприяють відображенню й популяризації національної кухні України. Поєднання традицій і сучасності робить українську гастрономію конкурентною у світовому контексті. Ресторани стають більш демократичними та професійними. Безсумнівно, український ресторанний ринок має величезний потенціал і перспективи розвитку у впровадженні сучасних гастрономічних концепцій і використання новітнього устаткування у ресторанному господарстві. Участь здобувачів освіти у роботі секцій дозволяє не лише поглибити теоретичні знання про тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні, а й удосконалюють перспективний стиль мислення щодо формування сучасних підходів до організації роботи в закладах ресторанного господарства. Отримані знання і навички сприятимуть розвитку компетенцій у сфері використання інноваційних технологій та обладнання.