Солодке "золото" України - мед
26 жовтня у рамках тижня "Товарознавця та комерсанта" відбулося показове бінарне засідання секцій наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених "Гермес" та "Комерція - це мистецтво" на тему: "Солодке "золото" України - мед!" під керівництвом викладачів Інни ПРИЩЕПИ та Тетяни РУСЕЦЬКОЇ.
Бджолиний мед- один із складних природних продуктів, у складі якого виявлено більше 400 різних компонентів, які володіють багатьма властивостями.
На цьому засіданні усі присутні мали нагоду ближче познайомитися із даним продуктом, який часто називають солодке "золото".
Мед широко застосовують як харчовий, дієтичний продукт та лікувальний засіб. У зв'язку із цим, доцільно вміти розрізняти види меду, знати застосування та вміти оцінювати якість навіть в домашніх умовах.