12.11.2022

Розпізнавання помологічних сортів і оцінка якості свіжих плодів

Розпізнавання помологічних сортів і оцінка якості свіжих плодів

У групі ТК-21 відбулося практичне заняття з навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" (викладачка Інна Прищепа) на тему: "Розпізнавання помологічних сортів і оцінка якості свіжих плодів".

На занятті здобувачі освіти надавали товарознавчу характеристику найбільш поширеним помологічним сортам насіннячкових та кісточкових плодів, а також характеризували найпоширеніші хвороби плодів.

Практичне заняття включало органолептичну оцінку якості зразка плодів (яблук).

Під час заняття здобувачі освіти сформували вміння та навички розпізнавання помологічних сортів плодів і ягід, вміння проводити органолептичну оцінку якості згідно нормативних документів.