24.05.2024

Профорієнтаційна робота циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна робота циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

22 травня 2024 року циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної справи у рамках профорієнтаційної роботи провела майстер-клас з карвінгу для учнів 9-х та 11-х класів Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області. Під час заходу голова ц/к Тетяна НОВОСАД, викладачка Світлана КИСЛЯК, майстер виробничого навчання Андрій ЦЬОСЬ та учасники гуртка "Карвінг" (Різьблення на овочах та фруктах) демонстрували та залучали охочих до художнього різьблення по овочах і фруктах в національних традиціях.
Тетяна НОВОСАД ознайомила учнів ліцею зі спеціальностями 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа, роздала матеріали з контактами та посиланнями на соцмережі і сайт Фахового коледжу. Зустріч пройшла надзвичайно продуктивно, здобувачі освіти були зацікавлені в нашому навчальному закладі, циклова комісія отримала неймовірний фідбек від учнів та запрошення від вчителів школи завітати ще із профорієнтаційними заходами. 
Щиро дякуємо педагогічному колективу і учням Підгайцівського ліцею за теплу і дружню атмосферу, чекаємо вас у стінах Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки!