Презентація виїзного коктейль-бару від представників бази практики рекреаційного комплексу "Рестпарк"
19 жовтня 2023 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулася презентація виїзного коктейль-бару від представників бази практики рекреаційного комплексу "Рестпарк". Випускник фахового коледжу відділення харчових технологій та заочного навчання Влад КУЧЕРУК провів майстер-клас з приготування різних видів коктейлів, а здобувачі освіти не тільки мали можливість бачити цей процес, а й самі готували напої.
Барний кейтерінг (виїзний коктейль-бар) - це відмінне рішення для будь-якого заходу, будь то святкування весілля, корпоративного заходу, дня народження або навіть фестивалю. У сучасних закладах ресторанного бізнесу під час таких дійств широко використовують комбінацію неймовірної майстерності бармена і вражаючих коктейлів.