13.09.2025

Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних сортів і оцінка якості вегетативних овочів"

Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних сортів і оцінка якості вегетативних овочів"

В групі ТК-23 спеціальності 076 Підприємництво та торгівля відбулося практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних сортів і оцінка якості вегетативних овочів" під керівництвом викласти Інни ПРИЩЕПИ. На занятті здобувачі освіти ознайомилися з методикою розпізнавання господарсько-ботанічних сортів вегетативних овочів, набули практичних навичок проводити органолептичних оцінку якості зразка використовуючи нормативні документи.