26.02.2025

Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості соленої і копченої риби"

Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості соленої і копченої риби"

В групах третього курсу ТК-31,ТК-32,ТК-33 відбулося практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості соленої і копченої риби".
Риба є улюбленим продуктом багатьох людей. Включати рибу до раціону родини потрібно щонайменше раз на тиждень, адже рибні страви – джерело легкого й корисного білка, цінних вітамінів, мікроелементів, а риб’ячий жир, що складається з поліненасичених кислот омега-3 й омега-6, необхідний для повноцінного функціонування організму.
На занятті здобувачі освіти ознайомлювалися з методикою розпізнавання асортименту соленої і копченої риби,набули практичних навичок та проводили органолептичних оцінку якості.