06.09.2024

Практичне заняття з освітньої компоненти "Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів" на тему "Правила миття, зберігання столового, кухонного посуду, обладнання та інвентарю" у групі Р-21

Практичне заняття з освітньої компоненти "Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів" на тему "Правила миття, зберігання столового, кухонного посуду, обладнання та інвентарю" у групі Р-21

03 вересня 2024 року у групі Р-21 викладачка Аліна АВДЄЄВА провела практичне заняття з освітньої компоненти "Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів" на тему "Правила миття, зберігання столового, кухонного посуду, обладнання та інвентарю".
Ці практичні заняття є надзвичайно важливими, оскільки дозволяють здобувачам освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа не лише засвоїти теоретичні знання, але й набути практичних навичок, необхідних для забезпечення високих стандартів санітарії та гігієни у майбутній професійній діяльності. Під час заняття здобувачі освіти розраховували концентрації розчинів для миття та дезінфекції рук, столового і кухонного посуду, обладнання та інвентарю, використовуючи різні дезінфікуючі засоби.