07.11.2025

Практична робота з освітнього компонента «Креслення з основами графіки»

Практична робота з освітнього компонента «Креслення з основами графіки»

Здобувачі освіти групи Т-31спеціальності 181 Харчові технології виконали цікаву практичну роботу з освітнього компонента «Креслення з основами графіки». 
Тема заняття — «Види з’єднань» — допомогла студентам глибше зрозуміти, як елементи конструкцій поєднуються у єдине ціле. Під час заняття здобувачі ознайомилися з основними типами з’єднань деталей, їх графічним позначенням та правилами виконання креслень. Особливу увагу приділено різьбовим з’єднанням, що широко застосовуються у технологічному обладнанні харчової промисловості.
Робота сприяла розвитку просторового мислення, точності, уважності та професійного бачення майбутніх фахівців харчових технологій.