07.03.2024

Показове заняття з освітньої компоненти Іноземна мова на тему: «Театр. Візит у театр»

Показове заняття з освітньої компоненти Іноземна мова на тему: «Театр. Візит у театр»

4 березня 2024 року відбулося показове заняття з іноземної мови викладачки Дарії Бультіної. Цей захід був спрямований на активізацію мовних навичок та знань здобувачів освіти групи П-11. Під час заняття студенти систематизували знання з теми "Кіно. Жанри фільмів": обговорили різні жанри кіно та їх характеристики, використовуючи інтерактивний метод "Genre Guessing Game"; розповіли про улюблений фільм. Здобувачі освіти ознайомились із новою лексикою з теми "Театр. Візит у театр" через використання флеш-карток, обговорили текст про роль театру та виконали завдання, використовуючи метод "Правда-Неправда", що дозволило учасникам систематизувати свої знання та зуміти їх застосувати в практичних ситуаціях.
Розвиток комунікативних навичок відбувся через драматичний проєкт. Здобувачі освіти відтворили сцену з п'єси "Ромео та Джульєтта", що допомогло студентам удосконалити усне мовлення та творчі навички.
Показове заняття стало не лише ефективним засобом активізації мовних навичок, а й заохотило здобувачів освіти до творчого спілкування та вивчення іноземної мови. Діяльність здобувачів освіти в рамках заходу свідчить про їхню зацікавленість та високий рівень мотивації в навчанні.