28.10.2025

Показове лабораторне заняття з освітньої компоненти "Барна справа" на тему: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші"

Показове лабораторне заняття з освітньої компоненти "Барна справа" на тему: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші"

В рамках тижня "Ресторатора" у групі Т-41 спеціальності 181 Харчові технології відбулося показове лабораторне заняття з освітньої компоненти "Барна справа" на тему: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші" під керівництвом викладача Максима ПИЛИПЧУКА. Метою заняття було формування практичних вмінь та навичок з приготування суші (ролів) та фондю, самостійність вирішення виробничих ситуацій, зацікавленість до виконання експериментальних завдань. Показове лабораторне заняття пройшло на хорошому методичному рівні, здобувачі освіти із зацікавленістю відпрацювали свої завдання щодо приготування фондю і суші-ролів: суші-рол з обпаленим лососем, "Вибуховий" з креветкою", "Магуро-чіз", "Філа лосось", "Футомак магуро", "Філадельфія Tuna", фондю з твердого та плавленого сиру, фондю шоколадне, а також творчо і креативно підійшли до і подавання приготовлених суші (ролів) та фондю.