18.05.2023

Підсумкове засідання секції «Прикладна інформатика»

Підсумкове засідання секції «Прикладна інформатика»

17 травня, в рамках проведення днів науки, відбулося підсумкове засідання секції наукового товариства здобувачів освіти на молодих вчених фахового коледжу «Прикладна інформатика».

На засіданні учасники переглянули звіт про діяльність секції за поточний навчальний рік, поділилися досвідом участі у конференції фахового коледжу, засіданнях секції, інших заходах. 

Позааудиторна діяльність допомагає узагальнити та зміцнити здобуті знання, а також покращує їх практичне застосування в майбутній професійній діяльності. Саме тому здобувачі освіти розглянули приклади сервісів масових онлайн курсів, котрі дозволяють розширити знання з тем, котрі найбільше цікавлять кожного окремого здобувача. Учасники звернули увагу як на зарубіжні сервіси Coursera, EdX, iTunes U, також розглянули українські сервіси масових онлайн курсів, зокрема Prometheus та Дія.Освіта.

Запрошуємо здобувачів освіти активно долучатися до діяльності наукового товариства у наступному навчальному році та підкорювати нові вершини гуртом.