15.05.2021

Підготовка до конкурсу «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»

Підготовка до конкурсу «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»

Студентка фахового коледжу Наталія Шевчук бере участь у сімейному конкурсі «Український борщ – національний бренд кулінарної культури».

Конкурс проводиться з метою популяризації нематеріальної культурної спадщини України, зокрема національної кухні через знайомство з її культурними традиціями.

Для участі у конкурсі у кухні-лабораторії фахового коледжу відзняли процес приготуванням борщу, а також Наталка взяла інтерв’ю про особливості приготування цієї страви.

Бажаємо Наталії Шевчук здобути призове місце та гідно представити Фаховий коледж технологій, бізнесу та права!