25.11.2023

Першість Фахового коледжу з волейболу

Першість Фахового коледжу з волейболу

Упродовж 21-23 листопада Фаховий коледж став ареною захоплюючих волейбольних змагань серед груп першого курсу Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки, які провели Оксана Тесунова та Олександр Ходорчук. Ці три дні були наповнені енергією, захоплюючими іграми та емоційно насиченими моментами, які залишаються і пам’яті учасників та вболівальників надовго.
Змагання між групами першого курсу стали своєрідним святом спорту та дружби. І хоча змагання пройшли у дружній атмосфері, а основною метою їх проведення була популяризація спорту та здорового способу життя, команди продемонстрували «запеклу боротьбу», кожен момент на полі був наповнений адреналіном та непередбачуваністю. Після першого ігрового дня у півфінал вийшли команди груп ТК-12 та С-11.
На другий день сильнішими за своїх суперників виявилися команди груп ТК-11 та П-11. Фінал став справжнім епіцентром найяскравіших моментів та вражаючих подій. Кожен розіграш приносив додатковий заряд адреналіну, а кожен м’яч став предметом загального інтересу.
Команда групи П-11 зуміла продемонструвати високий рівень гри та впевненість у своїх можливостях. В напруженій боротьбі вони вибороли заслужену перемогу.
Церемонія нагородження стала достойним завершенням волейбольного турніру. Директор Фахового коледжу, Станіслав Щеблюк, особисто  привітав переможців турніру - команду групи П-11 – вручивши головний приз - Кубок та призерів турніру: команди груп С-11 та ТК-12, які були нагороджені грамотами відповідного ґатунку. Не залишилася без заохочувального призу і команда групи ТК-11, яка зайняла четверте місце.
Весь захід проходив у дружній атмосфері. Ці змагання стали не тільки захоплюючим спортивним заходом, але й важливою подію для сприяння здоровому способу життя та популяризації спорту серед студентів Фахового коледжу.