Переваги здорового та збалансованого харчування
У рамках тижня циклової комісії Природничих дисциплін, спорту та охорони праці 31 березня проведено відкрите засідання секції «Екологічна біохімія» наукового товариства здобувачів освіти ФКТБП ВНУ імені Лесі України на тему: «Переваги здорового та збалансованого харчування».
Під час засідання здобувачі освіти Тимань Катерина, Юхимчук Олег, Сизюк Антон ознайомились з основними принципами здорового та збалансованого харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини та вплив на організм людини корисних продуктів харчування. Піднімалося питання і про позитивний та негативний вплив споживання спортивних добавок.
Гаврилюк Діана, студентка групи Б-21, ознайомила присутніх з результатами наукового дослідження «Особливості фізичного та психічного здоров'я підлітків під час повномасштабної війни та впливом на харчування фізичного та психічного здоров’я підлітків".