15.10.2021

Обласне методичне об’єднання кураторів груп

Обласне методичне об’єднання кураторів груп

13 жовтня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права відбулось обласне методичне об’єднання кураторів груп в онлайн режимі.

Із вітальним словом до учасників онлайн заходу звернувся заступник директора фахового коледжу з навчальної роботи Ігор Валентинович Макарук.

Валентина Михайлівна Веснянка – викладач-методист, спеціаліст вищої категорії, голова методичного об’єднання керівників навчальних груп доповіла про «Побудову освітнього процесу на засадах національного виховання у закладах фахової перед вищої освіти».

Ніна Петрівна Новосад - спеціаліст першої категорії, викладач іноземної мови розповіла про «Імплементацію частини 5 29 Закону України «Про фахову передвищу освіту» у виховному процесі фахового коледжу як стійкої запоруки реалізації принципу студентоорієнтованого навчання: з досвіду роботи керівників навчальнимх груп».

А для висвітлення виховного заходу на тему: «Козацька держава – наша гордість і слава» в онлайн-форматі, викладачі фахового коледжу Інна Данилюк і Оксана Таранчук, разом із культорганізатором Інною Кулініч та студентами першого курсу відзняли відеоматеріал біля визначних історичних пам’яток Луцька, який став основою для створення фільму на цю тему.