04.04.2024

Навчальна екскурсія для здобувачів освіти групи Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в ПАБ "Карабас Барабас"

Навчальна екскурсія для здобувачів освіти групи Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в ПАБ "Карабас Барабас"

02 квітня 2024 року в рамках вивчення освітньої компоненти "Організація обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства" згідно теми "Організація обслуговування відвідувачів у торговельному залі" відбулася навчальна екскурсія для здобувачів освіти 2-го курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в ПАБ "Карабас Барабас" під керівництвом викладачки Іванни КОСОВОЇ. 
Під час навчальної екскурсії здобувачі освіти групи Р-21 ознайомилися із торговельним залом пабу та організацією його роботи. Адміністратор залу ознайомила здобувачів освіти з процесом обслуговування відвідувачів, із асортиментом страв і напоїв у меню.
Продемонструвала та охарактеризувала меню, коктейльну карту та карту напоїв. Здобувачі освіти ознайомилися із сучасними технологіями, які використовуються при обслуговуванні відвідувачів: QR-коди - електронне меню, системою оповіщення про виклик офіціанта. 
Навчальні екскурсії на виробництво річ важлива і навіть необхідна. Саме вони разом із виробничими практиками передбачають створення умов для наближення змісту освітніх компонент до реального життя, формування у здобувачів освіти життєво необхідних компетенцій, посилення практичної спрямованості навчального процесу.