25.01.2023

Наші випускники. Ольга Бабарика (Гречанюк)

Наші випускники. Ольга Бабарика (Гречанюк)

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" - Ольга Володимирівна Бабарика (Гречанюк), лучанка.

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Ольга навчалася з 2000 по 2002 рік за спеціальністю "Бухгалтерський облік" у групі Б-20. Навчання продовжила у ЛНТУ.

Ольга Володимирівна працюючи у WOG, здобуда професію інженера-програміста.

Щиро захоплюється своєю роботою та компанією, в якій працює.

Щаслива мама трьох діток.

Згадка про коледж: "Пройшло багато часу. Але запам'ятала чомусь більше старших викладачів. Викладач інформатики Софія Андріївна Мироненко - поважного віку, але з вогнем в очах і бажанням навчати і комунікувати зі студентами. Там я вперше побачила перфокарти. Викладач бухгалтерського обліку Лія Олександрівна Ткаченко, теж пані поважного віку, дуже строга і принципова, але уважна до деталей, досі пам'ятаю ці паперові шахматки. Та й усі-усі викладачі були зацікавлені у навчальному процесі, робота в маленьких групах найбільш результативна, ніж на величезну аудиторію".

Побажання здобувачам освіти: "Теперішні здобувачі освіти зовсім інакші. Знаю, бо маю доньку-студентку 1-го курсу. Вони народились і виросли уже в незалежній країні. Вони кращі за нас, вільні, прогресивні, впевнені в собі, незалежні та наполегливі.

Бажаю віри в себе, поваги до викладачів та любові до своєї професії. Не бійтесь експериментувати та кардинально міняти хід подій!".