15.01.2023

Наші випускники. Олена Кузмюк

Наші випускники. Олена Кузмюк

Рубрика "Наші випускники".

Олена КУЗМЮК. Посада: су-шеф ресторану "Romantyczna".

На спеціальність "Виробництво харчової продукції" вступила в коледж в 2010 році. За цей час навчання згадую лише з найкращими емоціями і спогадами. Про сам коледж і викладачів можу сказати тільки добре та позитивне, тут дійсно навчать своєї справи. Ті знання, які отримала за роки в навчальному закладі дійсно допомагають мені в моїй роботі та житті. Під час навчання я проходила практику в закладах ресторанного бізнесу нашого міста, де мала змогу працювати і разом поєднувати навчання та роботу. Під час навчання у коледжі я займалася у гуртку карвінгу, на якому отримала хороші знання та вміння із художньо-декоративного вирізання та оформлення різних композицій із овочів, фруктів та ягід, які досі використовую у своїй роботі. Після закінчення коледжу у 2013 році отримала пропозицію працювати у Польщі в місті Варшаві, де і залишилася. Тут я отримала великий досвід роботи в різних закладах харчування. Я мала змогу реалізувати себе на посаді шеф-кухаря та кондитера.

З 2017 року працюю в самому серці старого міста в затишному ресторані "Romantyczna" з польською кухнею та з чудовим виглядом на старовинні будинки міста. Я вже маю свою маленьку справу з виготовлення тортів і десертів.

І цим, звичайно, я завдячую викладачам і керівництву коледжу, які надали мені ті всі необхідні знання, вміння та привили любов до своєї професії.