11.03.2023

Наші випускники. Ніна Калюжна

Наші випускники. Ніна Калюжна

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" - Ніна Яківна Калюжна, народилася в селі Осьмиговичі, Турійського району, Волинської області.

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Ніна навчалася з 2010 по 2013 рік. Після коледжу отримала диплом магістра за спеціальністю «Облік і оподаткування» (Факультет економіки та управління Волинського національного університету ім. Лесі Українки).

Зараз Ніна Яківна має 10 років досвіду в бухгалтерії. Ще до випуску з коледжу пішла працювати бухгалтером в ІТ-сферу, далі у автотранспортному підприємстві. Наразі вже більше п’яти років працюю головним бухгалтером на підприємстві, що займається «зеленою» енергетикою.

Згадка про коледж: "Завдяки коледжу, я зрозуміла, що бухгалтерія – це моє. Все навчання було дуже цікаве та насичене. Кожен курс і кожен викладач запам’яталися по-своєму яскраво. У нас була дуже дружня група, і ми дуже любили наших викладачів, тому пари у нас проходили дуже весело, особливо на останньому курсі. Викладачі професійних предметів, зокрема викладач «Бухгалтерського обліку», Дацюк-Василюк Галина Яківна, вклали у нас таку прекрасну і об’ємну базу знань, що в університеті практично не потрібно було нічого нового вчити та відразу після коледжу працювати бухгалтером".

Побажання здобувачам освіти: "Не боятись вчитись і бути допитливим, адже всі знання, навички і вміння, що отримаєте в коледжі, в житті пригодяться. І насолоджуватись кожним днем у коледжі, навіть, коли перездаєш свої «двійки», адже ці моменти так швидко пройдуть і залишаться лише спогади".