09.02.2023

Наші випускники. Катерина Мельник (Приступа)

Наші випускники. Катерина Мельник (Приступа)

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" -

Катерина Петрівна Мельник (Приступа), лучанка.

Навчалася Катерина у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права (Луцький комерційний технікум) з 2002 по 2005 рік за спеціальністю "Бухгалтерський облік", отримала диплом бухгалтера з відзнакою. Далі - навчання в університеті, захист кандидатської дисертації, викладацька діяльність, захист докторської дисертації.

Катерина Петрівна - доктор економічних наук, професор кафедри обліку і оподаткування Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Окрім наукової діяльності, постійно підтримує фаховий рівень, є практикуючим бухгалтером у сферах зовнішньоекономічної діяльності, сільського господарства, торгівлі, послуг, благодійної допомоги.

Ні разу в житті не пошкодувала, що вибрала професію бухгалтера і займається нею із задоволенням.

Взагалі переконала, що бухгалтерська робота ніколи не залишить спеціаліста без хліба з маслом, вона завжди актуальна і затребувана.

Згадка про коледж: "Навчання в коледжі згадую із посмішкою на обличчі, це період становлення, формування мене як фахівця, це перехід до дорослого життя, це ще той етап, у якому можна робити помилки, які виправити можуть учителі, батьки".

Побажання здобувачам освіти:

"Бажаю кожному студенту, молодому спеціалісту набратися максимально знань і вмінь, які протягом життя будуть тільки примножуватися.

Бажаю знайти баланс між навчанням і дозвіллям, і нехай він зійдеться так, щоб ви були здорові та успішні!".