05.03.2023

Наші випускники. Ася Дідух (Акопян)

Наші випускники. Ася Дідух (Акопян)

Дідух (Акопян) Ася Володимирівна.

Посада: шеф-кухар кафе "Базилік".

У Фаховому коледжі, технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Ася навчалася з 2002 по 2005 роки за спеціальністю "Харчові технології".

Про коледж завжди згадую з найкращими емоціями, тому що там я провела чудові студентські роки, зустрілася з найкращими викладачами, які вкладали в мене часточку своїх знань і вмінь, навчили любити обрану професію. Практику проходила у найсучасніших закладах ресторанного господарства міста Луцька. З 2005 року працювала в кафе "Гостинний двір" спочатку на посаді кухаря, а потім шеф-кухаря. Після декретної відпустки з задоволенням пішла працювати у рідний коледж на посаду шеф-кухаря. У 2017-2018 роках працювала в селі Світязь в готелі "Боброва Хата", де відкрила кухню з комплексними обідами для відпочиваючих.

З 2019 року працюю в кафе "Базилік" на посаді шеф-кухаря. В мережі закладів "Базилік" є можливість розвиватися, працювати з різними бренд-шефами.

Я щиро вдячна викладачам коледжу, які надали мені всі необхідні знання для роботи у закладах ресторанного господарства та привили любов до моєї професії.

Хочу подякувати своїй наставниці і керівнику нашої групи НОВОСАД Тетяні Іванівній за розуміння та підтримку!

Бажаю студентам спеціальностей "Харчові технології" та "Готельно-ресторанна справа" засвоювати всі знання, які їм надають висококваліфіковані спеціалісти та досягти найвищого професійного рівня. Не зупинятися, розвиватися і головне - вірити в себе!