24.02.2023

Наші випускники. Анастасія Нефьодова (Захарова)

Наші випускники. Анастасія Нефьодова (Захарова)

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" - Анастасія Сергіївна Нефьодова (Захарова), лучанка.

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Анастасія навчалася з 2011 по 2013 рік. Навчання продовжила у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Здобула освітній ступінь магістра за спеціальністю «Облік і оподаткування» (освітньо-професійна програма "Облік і аудит").

Анастасія Сергіївна - економіст відділу матеріально-технічного постачання в ПрАТ «Волиньобленерго».

Згадка про коледж: "В коледжі пройшла моя юність, і завдяки активному студентському життю поза навчанням, вона була весела та цікава, і тепер люди, які колись були моїми одногрупниками стали для мене хорошими друзями. Що стосується процесу навчання, то, по-перше, мені завжди відчувалась зацікавленість викладачів в тому, щоб кожен студент отримав якісні знання; по-друге, чітке дотримання дисципліни серед студентів, що сприяло отриманню кращих результатів у навчанні".

Побажання здобувачам освіти: "Бажаю теперішнім студентам намагатися правильно балансувати між бурхливим студентським життям та навчанням. Важливим є і одне, і інше). Але все ж, раджу поставити в пріоритеті здобуття як найбільше корисних професійних навиків та інформації, оскільки це зробить вас більш конкурентоспроможним, а ваш кар’єрний ріст легшим, швидшим та безперешкоднішим. Сьогодні Україна на порозі нової ери, і тому вона гостро потребує висококваліфікованих спеціалістів для відбудови втраченого та забезпечення стрімкого розвитку держави".