13.08.2024

Нарада керівників навчальних груп

Нарада керівників навчальних груп

12 серпня 2024 року у фаховому коледжі відбулась нарада керівників навчальних груп, на якій обговорювалися особливості планування виховної роботи у осінньому семестрі 2024-2025 н. р., оформлення стендів навчальних груп, формування списків здобувачів освіти, що належать до пільгових категорій населення.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля № 17872/1-24 від 27.06.2024. до керівників навчальних груп донесено інформацію щодо неприпустимості використання на офіційних заходах варіантів Державного Гімну України, які не відповідають тексту Законів України "Про Державний Гімн України".

Крім того, рекомендовано провести позапланові виховні заходи зі здобувачами освіти на тему: "Відповідальне та свідоме ставлення до азартних ігор у молоді", "Протидія використанню зловмисниками реквізитів банківських карток/рахунків громадян".

Головою методичного об’єднання керівників навчальних груп Валентиною ВЕСНЯНКОЮ  проведено перше засідання методичного об’єднання, на якому обговорено та затверджено план роботи методичного об’єднання керівників навчальних груп на осінній семестр 2024-2025 навчального року. У ході засідання голова методичного об’єднання та практичний психолог ознайомили керівників навчальних груп з напрямками діяльності керівника групи у фаховому коледжі.  Валентина ВЕСНЯНКА привітала  молодих керівників груп з початком роботи у студентському колективі та повідомила про організацію  наставництва молодих керівників навчальних груп на 2024-2025 навчальний рік.