09.12.2023

Національний тиждень читання

Національний тиждень читання

Студентською радою Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки проведено низку заходів у контексті Національного тижня читання. Відкрив Акцію студентський флешмоб «Моя улюблена книга», який відбувся в читальному залі бібліотеки коледжу. У ньому взяли активну участь представники студентських груп першого-третього курсів. 
Інтерес викликала книжкова виставка, що експонується з 4 грудня в бібліотеці коледжу і присвячена Національному тижню читання. На виставці представлена література, яку бібліотеки міста отримали за сприяння  Українського Інституту Книги. Студенти коледжу можуть взяти рекламовані на виставці книги для читання у Волинській обласній державній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки та Волинській обласній бібліотеці для юнацтва. 
Актив бібліотеки та члени студради коледжу під керівництвом заступника директора Ігора Стельмащука обговорили 8 грудня перспективи спільної роботи в 2024 році і визначили низку заходів з промоції читання, які пройдуть в групах та в колективі коледжу упродовж прийдешнього року.