19.10.2023

Лекторій на тему: "Кейтерінг у сучасних реаліях"

Лекторій на тему: "Кейтерінг у сучасних реаліях"

17 жовтня 2023 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбувся лекторій на тему: "Кейтерінг у сучасних реаліях" директором рекреаційного комплексу "Рестпарк" Назаром ГУСАКОМ зі здобувачами освіти відділення харчових технологій та заочного навчання.
Кейтерінг - досить гнучкий, різносторонній бізнес, який шукає розвитку і в Україні. Проте на шляху його розвитку стала перешкода - пандемія коронавірусу, яка триває й по сьогодні. Деякі ЗРГ перестали пропонувати відвідувачам таку послугу у зв'язку з численними анти епідеміологічними заборонами та заходами. А деякі найшли різні виходи, як можна працювати і удосконалювати цю послугу навіть за таких умов. Також з'явились нові послуги у сфері кейтерінгу.
Одним із таких ЗРГ в Луцьку, які пропонують послугу кейтеринг навіть під час пандемії є рекреаційний комплекс "Рестпарк".
Уже декілька років кейтеринг є неодмінною складовою їхнього ресторанного життя. У них є можливість організувати виїзне обслуговування різнопланових заходів, проте найчастіше кейтеринг замовляють для банкетів, презентацій, кава-брейків, вечірок в стилі "барбекю". А для бізнесових зустрічей чи форумів ідеальним варіантом стане фуршет із вишуканими канапками, кавою та коктейлями. Незамінним помічником ця послуга стане і на відкритті того чи іншого закладу. 
"Рестпарк" має великий досвід в організації та обслуговуванні як невеликих заходів на 15-20 осіб, так і досить широкомасштабних святкувань на 650 осіб.
Для того, аби гостям на банкеті, фуршеті чи вечірці було комфортно та ніщо не заважало відпочинку, "Рестпарк" забезпечує усім необхідним, починаючи від скатертин, посуду та столів та закінчуючи висококваліфікованим персоналом, який швидко та компетентно обслуговуватиме Ваш захід. У власників закладу є багато ідей і, що важливо, - досвід та технічні можливості, які дозволяють максимально відповідати побажанням вибагливих споживачів.