
Лекційні та практичне заняття у групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в РК "Рестпарк"
В рамках вивчення освітньої компоненти "Організація обслуговування у ЗГРГ" (теми: «Бенкет за столом із повним обслуговуванням офіціантами», «Бенкет за столом із частковим обслуговуванням офіціантами», «Організація обслуговування бенкетів за столом із частковим обслуговуванням офіціантами» були проведені лекційні заняття та практичне заняття у групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в РК "Рестпарк" під керівництвом викладача Максима ПИЛИПЧУКА.
Сервіс-менеджер Максим ПИЛИПЧУК провів екскурсію виробництвом, ознайомив з особливостями його організації. Він детально розповів про організацію обслуговування бенкетів за столом із повним та частковим обслуговуванням офіціантами. Наприкінці заняття-екскурсії здобувачі освіти закріпили отриманні знання виконанням завдань практичної роботи користуючись роздатковим матеріалом РК "Рестпарк".
Дякуємо своїм партнерам з практичної підготовки за гарну та плідну працю!