05.10.2025

Кваліфікаційна пробна робота з навчально-виробничої практики здобувачів освіти групи Т-31

Кваліфікаційна пробна робота з навчально-виробничої практики здобувачів освіти групи Т-31

Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології склали кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення технологій та бізнесу Оксани БОЯРЧУК, голови циклової комісії ресторанних і крафтових технологій Тетяни НОВОСАД, викладачів ц/к Світлани КИСЛЯК, Іванни КОСОВОЇ, Максима ПИЛИПЧУКА, майстрів виробничого навчання Миколи ПОТРАПЕЛЮКА, Анни ДОДИК, Надії КУЩ та голови комісії  директора РК "Рестпарк" Назара ГУСАКА. Під час виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв і кулінарних виробів, отримані при проходженні навчально-виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.