25.11.2023

Креативний простір сучасного українського мистецтва

Креативний простір сучасного українського мистецтва

21 листопада 2023 року під керівництвом Івана  Сидорука для групи С-21 спеціальності 017 Фізична культура і спорт було організовано екскурсію до Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.
На виставці були представлені роботи провідних художників України з живопису, графіки, фото, відео, анімації, інсталяції, скульптури, пластики, друку. Під час екскурсії студенти слухали лекцію від мистецтвознавця про експонати та їх творців, які знаходяться на першому поверсі. Експозиції музею - своєрідна рефлексія про українське мистецтво. У креативному просторі Музею сучасного українського мистецтва Корсаків наявні роботи митців, творчість яких, з одного боку, глибоко вкорінена в європейську традицію, а з іншого, містить у собі автентичні, притаманні саме природі української ментальності коди, які вирізняють твори художників з-поміж того, що вже було створено у лоні символізму.
Чудовий настрій і приємні враження «ЗРОБИЛИ ДЕНЬ» майбутніх спортсменів, які запевняють, що попереду для них заплановано ще безліч екскурсій, подорожей та активностей.