07.03.2023

Конкурс читців віршів англійською мовою "Дивовижний світ поезії"

Конкурс читців віршів англійською мовою "Дивовижний світ поезії"

2 березня у рамках тижня циклової комісії української та іноземної філології викладачем Ольгою Устянчук був проведений конкурс читців віршів англійською мовою "Дивовижний світ поезії".

Мета конкурсу - підвищення мотивації до вивчення іноземної мови, розвиток та популяризація декламування, виявлення творчо обдарованої молоді, духовний та художній розвиток здобувачів освіти.

Взяти участь у конкурсі виявили бажання такі здобувачі освіти коледжу 1 та 2 курсів: Остапюк Світлана, Войтюк Софія, Голій Денис, Ільчук Ольга, Кметь Марія,

Корецька Олександра, Дорощук Богдана, Ярмолюк Олександра, Тимань Катерина, Струсь Вікторія, Серський Тарас.

Учасники представили твори видатних поетів англомовних країн. Також цікаво було почути поезії відомих українських авторів у перекладі англійською мовою. Кожен конкурсант продемонстрував власний стиль та манеру виконання, вміння володіти словом іноземною мовою та вживатися в художню роль. Відеосупровід, портрети відомих англомовних поетів, символіка країн, мова яких вивчається, збірки поезій мовою оригіналу, а також невід'ємні атрибути письменника - чорнильниця та перо - допомогли створити відповідну творчу атмосферу та ще краще зануритися учасникам та гостям у чарівний світ поезії.

Згідно з рішенням журі, в складі якого були викладачі англійської мови коледжу, визначені переможці та нагороджені дипломами закладу освіти:

1 місце - Войтюк Софія (група Ф-21)

2 місце - Кметь Марія (група Ф-11)

3 місце - Струсь Вікторія (група ТК-13)