17.05.2024

ІТ-дебют

ІТ-дебют

У фаховому коледжі відбувся конкурс «ІТ-дебют», спрямований на розвиток інтересу до дисципліни «Інформатика», усвідомлення її ролі в процесі розвитку людської цивілізації, застосування логічного мислення та ерудованості, та всебічний розвиток особистості, її нахилів і талантів.
Конкурс складався з трьох етапів. Перший етап - веб-квест у якому учасникам потрібно було на час виконати 4 міні завдання на встановлення відповідності, класифікацію об’єктів, розподіл елементів на часовій шкалі. Другий етап – кросворд, темою якого було обрано «Захист інформації». Третім етапом була вікторина за зразком класичної гри Jeopardy. В даних завданнях змагалися команди здобувачів освіти групи ІТ12 та збірна учасників секції «Прикладна інформатика» наукового товариства здобувачів освіти фахового коледжу. Впевнену перемогу здобула команда групи ІТ12.
Афоризм говорить: «Інформаційні технології – це на 10% наука, на 20% винахідливість і на 70% спроба змусити винахідливість працювати разом із наукою». Сподіваємося що учасникам і надалі буде вдаватися з користю поєднувати свої знання та винахідливість.