09.10.2024

Гостьова лекція «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки»

Гостьова лекція «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки»

07 жовтня в рамках проведення тижня права для здобувачів освіти груп П-31, П-32 оперуповноваженим відділу протидії кіберзлочинам  у Волинській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України, старшим лейтенантом поліції Юрієм Кухарчуком проведено гостьову лекцію на тему: «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки». Зустріч організувала викладачка правничих дисциплін Наталія Головачук.
Старший лейтенант поліції розповів про особливості дотримання кібергігієни та кібербезпеки, наголосив про відповідальність за правопорушення, які вчиняються у цифровому просторі, а також повідомив про конкурс.
Кіберполіція та Binance об’єднують зусилля з метою підтримати українських здобувачів вищої освіти. Binance у партнерстві з Кіберполіцією України, Харківським національним університетом внутрішніх справ та ГО «Брама» проведуть національний конкурс серед здобувачів вищої освіти – CYBER SECURITY CAMP.
Це чотирьохетапний конкурс, переможці якого отримають можливість взяти участь в Offline курсі, де дізнаються про основи кібербезпеки, криптозахисту та медіагігієни.