22.10.2021

Екскурсія студентів до бібліотеки ВНУ

Екскурсія студентів до бібліотеки ВНУ

Вже декілька років поспіль бібліотека фахового коледжу тісно співпрацює із бібліотекою ВНУ імені Лесі Українки. Традиційно в жовтні під час «Місяця першокурсника» проводяться екскурсії та

запис першокурсників до бібліотеки університету.

19 жовтня бібліотекою фахового коледжу організовано екскурсію для студентів групи П-11 на чолі з викладачкою Дарією Бультіною.

Мета цього заходу – ознайомити студентів зі структурою бібліотеки та правилами користування; прищепити навички самостійного інформаційного пошуку в автоматизованих бібліотечних системах, базах даних; підвищити рівень інформаційної культури студентів.

Під час екскурсії студенти отримали читацькі квитки, дізналися, як стати читачем бібліотеки, завітали до зали каталогів, де їм розказали основні правила роботи. Леся Дмитрівна Млинар розповіла про багатий книжковий фонд книгозбірні, тематичний підбір матеріалу, правила оформлення літератури, про можливості електронних зв’язків з іншими бібліотеками та дистанційний доступ до їх ресурсів.

Екскурсії продовжуються, і ми гостинно запрошуємо всіх студентів - першокурсників та їх кураторів відвідати бібліотеку📚!