22.11.2022

Дякуємо за співпрацю ОЗЗСО Торчинський ліцей!

Дякуємо за співпрацю ОЗЗСО Торчинський ліцеї!

17 листопада викладачі та студенти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права у рамках співпраці відвідали ОЗЗСО Торчинський ліцей Торчинської селищної ради.

Викладач ФКТБП Іван Черевко розповів старшокласникам Торчинського ліцею, Буянівської гімназії-філії та Усичівської гімназії-філії про навчання у Фаховий коледж технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки. Зокрема, про нові відкриті спеціальності "Фізична культура та спорт", "Інформаційні системи та технології", а також про спеціальності "Право", "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", "Фінанси, банківська справа та страхування", "Облік і оподаткування".

А майстер виробничого навчання Андрій Цьось, лаборант Юлія Павлюк і студентка ФКТБП Світлана Мазнюк детальніше розповіли про спеціальності "Харчові технології" та "Готельно-ресторанна справа".

Учнів зацікавила інформація про фаховий коледж. З цікавістю вони розглядали альбом з роботами студентів і викладів із карвінгу (художнього різьблення по овочах і фруктах) та вирізьблені гарбузи спеціально напередодні цього заходу.

Дякуємо за активну співпрацю з фаховим коледжем і теплий прийом директору ОЗЗСО Торчинський Ліцей Андрію Сікірінському, його заступницям і завідувачам Буянівської гімназії-філії та Усичівської гімназії-філії.

Запрошуємо ваших учнів стати студентами ФКТБП!