11.03.2024

День відкритих дверей

День відкритих дверей

10 березня Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки гостинно відчинив двері для своїх майбутніх здобувачів освіти. 
День відкритих дверей - традиційний захід, під час якого учні випускних класів та їхні батьки мали змогу отримати інформацію про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка у фаховому коледжі, ознайомитися з умовами вступу до закладу освіти, більше дізнатися про студентське життя та дозвілля. 
В актовій залі фахового коледжу, де зібралось понад 400 майбутніх абітурієнтів та їх батьків, з вітальним словом виступив директор закладу Станіслав Щеблюк. Відповідальний секретар приймальної комісії Руслана Щебет розповіла про особливості вступної кампанії 2024 року, а присутні мали можливість отримати відповіді на важливі для них питання.
Коледжанська родина підготувала різноманітні локації, які відображали кожну спеціальність, за якою готують фахівців у закладі освіти. Тут майбутні вступники спілкувались з головами циклових комісій та викладачами, що дало змогу більше дізнатись про обраний ними фах та особливості освітньо-професійних програм. 
На завершення була організована оглядова екскурсія закладом освіти, у ході якої присутні ознайомилися з навчальним, кадровим та матеріально-технічним забезпеченням фахового коледжу.
Сьогодні були щасливі побачити, як школярі залишаються зацікавленими й мотивованими, мають бажання здобувати освіту, пізнавати світ, змінювати його на краще.